20 Nisan 2013 Cumartesi

su kaçağı

su kaçağı tespiti ancak cihazla yapılmalıdır . Su kaçağınn kırılarak bulunması siz ekstra tadilat masrafları çıkarır . Su kaçağı genellikle alt komşuya damlama şeklinde görülür .


Bu durumda firmamız mahdur olan kata iner bir analiz yaptıktan sonra işlemlere başlar .

1. işlem temiz su tesisatına bir test pompası bağlanır kaçak olup olmadğı kontrol edilir .

2. Test sonucu bar düşümü yoksa pimaş lar yani giderler kontrol edilir . Giderler kamera sistemiyle kontrol edilmektedir .

3. Kombi sıcak su tesisatı ısıya duyarlı termal kamera sayesinde kontrol edilmektedir .

Bu uygulamalar sonucunda evde bir kaçak varsa bulunacaktır .


Bilgisayarla su kaçağı bulma ancak bu konuda eğitim almış personel tarafından yapılmalıdır çünkü cihaz tek başına hiç bir işe yaramaz . Su kaçağı tespit ettireceğiniz firmayı iyi seçmeniz gerekli , firmanın tek kişi ya da kurumsal oluşu işteki kaliteyi elbetteki değiştirir . Firmamız İstanbul geneli servis verdiğinden avrupa ve anadolu yakasında ofis ve bayilikleri bulunmaktadır . Risk almayın uzman hizmet alın . 1998 yılından bu yana tespit işleri yapıyoruz personelimiz adete su kaçağının yerini koklar hale gelmiştir . Vakit kaybetmeden bizi arayabilir randevü talep edebilirsiniz .

Bu anlatıklarımızı bide video ile belgeleyelim . Video da resmi internet sitemiz www.cozummerkezi.biz  baskısını göreceksiniz amacımız videolarıjn başka firmalar tarafından kullanılmasını engellemektir .






Çözüm merkezi su kaçağı sorunundan sizi ve komşunuzu kurtarır .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder