27 Haziran 2013 Perşembe

istanbul su kacagi bulma

İstanbul su kaçağı bulma servisi web sitesi yayın hayatına başladı . Son teknoloji sistemleri kullanan firma tesisatı su kaçağı bulma işlemlerini başarı ile yerine getirmektedir .

Tüm İstanbul servis alanı olanan firmanın belgeli 7 çalışanı , 2 merkez ofisi ve call center çağrı merkezi ile servis vermektedir .

Su Kaçak Tespit ve Çevre İzleme su kaçağı Erken Uyarı Alarmı Çevre koşulları İzleme nem ve / veya ısıya duyarlı tesisleri ve değerli korunması için çok önemlidir. Zarar rüptüre depolama tankları, drenaj tıkanmış borular, sızıntı veya terleme sonuçları, aşırı sıcağa veya neme su kaçak kesinlikle yıkıcı olabilir. Bu sorunların ve beraberindeki kayıp potansiyeli su sızıntısı çok büyük olduğu için, iş, sanayi ve varlık bilincine sahip bireyler değerli varlıklarını korumak için koruma için HYDRO-Sıcaklık Erken Uyarı Alarm (EWA) Sistem dönüyor.

Aslında bir bilgisayar odası sızıntı tespit sistemi olarak geliştirilen EWA Sistemi, aslında bilgisayar kurulumları ve kaydedilen ve saklanan verileri korumak için, 1971 yılında geliştirilmiştir. EWA Sistem su her yerde uygulanır ve iklim hasar meydana gelebilir. EWA Sistemi katı hal Kontrol Ünitesi, eşsiz çizgisel sıvı su kaçakları dedektörü bant ve izlemek ve sıvı sızıntı uyarmak diğer su kaçak dedektörü sensörleri, sıcaklık, nem ve sıvı düzeylerindeki su kaçak bulma değişiklikler, saat oluşur. Ayrıca, kullanıcılar olağanüstü güvenilirlik ve EWA Sistemi minimum bakım gereksinimlerini rapor. Ayrıca, EWA Sisteminin benzersiz tasarım yanlış veya sıkıntı alarmları önler.

Web :  http://istanbulsukacagibulma.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder